DJO Global - Personvernregler

Dette dokumentet beskriver hvordan DJO Global bruker og behandler dine personopplysninger. Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Hvis du er uenig i denne personvernerklæringen, bør du slutte å bruke våre produkter eller tjenester.

Hva slags personopplysninger samler DJO Global?

Informasjon som ditt navn, foretrukne kontaktdetaljer og betalingsinformasjon, som er sendt inn av deg. I tillegg kan vi samle inn annen informasjon, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Informasjonskapsler: En informasjonskapsel er et stykke informasjon som et nettsted sender til nettleseren din, slik at nettstedet kan huske informasjon om deg og dine preferanser.
  • IP-adresser (Internet Protocol): IP-adressen til datamaskinen din er vanligvis et nummer som er tilordnet datamaskinen din av internettleverandøren. I de fleste tilfeller endres IP-adressen din hver gang du kobler deg til på internett.
  • Navigasjonsdata: Også kjent som loggfiler, serverlogger eller clickstream-data, brukes navigasjonsdata til markedsføringsundersøkelser, forbedring av innhold og systemadministrasjon.
  • Session-informasjonskapsler: En økt-informasjonskapsel er en informasjon som bare er aktivert under en bestemt nettstedssession. Den gir statistisk informasjon, samt hjelper deg med å gjøre forbedringer i navigasjonen på nettstedet. Session cookie-filer blir slettet etter at du har logget av nettleseren eller slått av datamaskinen.

Hvorfor samler og bruker DJO Global dine personopplysninger?

Vi gjør dette for å kunne fylle bestillingen som ble lagt inn hos oss av deg eller på dine vegne, og sikre at du får best mulig service. Vi bruker også dine personlige data for å kontakte deg og for å informere deg om produkter eller tjenester som vi tror kan være av interesse for deg.

Hvordan deler DJO Global dine data med tredjepart?

Hovedformålet er å dele dine data som er relevante for bestillingen din med visse tredjeparter som kan ha en rolle i å fullføre slike bestillinger eller tjenester. Slike tredjeparter inkluderer datterselskaper av DJO Global bedriftskonsern. Vi selger eller leier ikke ut dine personlige data.

Hvilke sikkerhets- og oppbevaringsprosedyrer setter DJO Global på plass for å sikre dine personopplysninger?

Vi følger passende og adekvate prosedyrer for å forhindre uautorisert tilgang til og misbruk av personopplysninger som vi behandler. Vi vil beholde dine personopplysninger så lenge vi anser det som nødvendig for at du kan bruke tjenestene våre, for å levere våre tjenester til deg (inkludert vedlikehold av den elektroniske brukerkontoen (hvis opprettet), for å overholde gjeldende lover, løse tvister med eventuelle fester og ellers som nødvendig for å tillate oss å drive vår virksomhet, inkludert å oppdage og forhindre svindel eller andre ulovlige aktiviteter. Alle personopplysninger vi oppbevarer vil være underlagt denne personvernerklæringen. Hvis du har et spørsmål om en spesifikk oppbevaringsperiode for visse typer av personopplysninger vi behandler om deg, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

For å behandle dine personopplysninger som beskrevet ovenfor, er vi avhengige av følgende juridiske grunnlag:

DJO Global er avhengig av det juridiske grunnlaget at behandlingen av personopplysningene er nødvendige for utførelsen av en kontrakt. Hvis de nødvendige personopplysningene ikke blir gitt, kan ikke DJO Global fullføre bestillingen, og vi kan heller ikke tilby kundeservice. Der det er nødvendig i henhold til gjeldende lov, vil DJO Global innhente ditt samtykke før du behandler dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål.

Utenlandsoverføringer. Overføring av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen kan omfatte oversjøiske overføringer av personopplysninger til land hvis databeskyttelseslover ikke er så omfattende som i landene i EU. Når det kreves av europeisk lov, skal vi bare overføre personopplysninger til mottakere som tilbyr et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse. I disse situasjonene, som måtte være nødvendig, gjør vi avtalefestede ordninger for å sikre at dine personopplysninger fremdeles blir beskyttet i samsvar med europeiske standarder.

Hvordan kan du kontrollere personopplysningene du har gitt til DJO Global?

Vi vil at du skal ha kontroll over hvordan dine personopplysninger brukes av oss. Du kan gjøre dette på følgende måter:

  • kan du be oss om en kopi av personopplysningene vi har om deg;
  • du kan informere oss om endringer i personopplysningene dine, eller du kan be oss om å rette opp noen av personopplysningene vi har om deg, men, som forklart nedenfor, kan det hende du kan gjøre slike endringer selv;
  • i visse situasjoner kan du be oss om å slette, eller blokkere eller begrense behandlingen av, personopplysningene vi har om deg, eller innvende deg mot bestemte måter vi bruker dine personopplysninger på; og der vi bruker dine personopplysninger på grunnlag av ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst underlagt gjeldende lov. Når vi behandler dine personopplysninger basert på legitim interesse eller allmenn interesse, har du dessuten rett til når som helst å gjøre innvendinger mot den bruken av dine personopplysninger underlagt gjeldende lov.

Vi stoler på deg for å sikre at dine personlige data er fullstendige, nøyaktige og aktuelle. Informer oss omgående om endringer i eller unøyaktigheter i dine personopplysninger ved å kontakte oss.

For noen av dine forespørsler angående denne personvernerklæringen og for å utøve noen av dine rettigheter, eller hvis du har en klage, kan du kontakte oss på dataprivacy@djoglobal.com

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger via DJO Global og hvordan kontakte oss?

DJO Global Nordics

Murmansgatan 126

Malmoe

Sweden

DJO Global Nordics kontrollerer behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen DJO Global U.K. Ltd er et privat aksjeselskap, innlemmet under lovene i Storbritannia.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår behandling av dine personlige data, kan du kontakte oss via dataprivacy@djoglobal.com